Servicii de inramare

Executăm livrări în toată țara!

Serviciile noastre cuprind inramarea de tablouri, fotografii,oglinzi, goblen, puzzle etc, dar si inramari de oglinzi normale sau fazetate.

Inramari pe diferite domenii de activitate:

cluburi, cafenele, pub-uri, berarii, vinoteci, restaurante, hoteluri, saloane de infrumusetare, chiar si pentru camera copiilor.

Inramari picturi, acvarele, goblen si postere

Executam, de asemenea, si restaurarea de rame vechi.

Rame si oglinizi

Rame pentru oglinzi de perete, ideale pentru a conferi distinctie si eleganta oricarui ambient.

Oferta noastra cuprinde

... atat rame foto de dimensiuni standard, pe care le puteti gasi pentru cumparare imediata, in magazinele noastre, cat si dimensiuni intermediare pe care le executam la comanda dupa ce alegeti profilul de rama dorit. Pana la dimensiunea 18 x 24 cm, ramele foto se livreaza cu spate care dispune de picior rabatabil ce permite asezarea pe masa.Se poate solicita, suplimentar, si agatatoare pentru perete.

Catalog Rame Catalog Postere

Ramele si oglinzile disponibile, de marimi si stiluri diferite, se adapteaza oricarui gust si oricarui tip de pictura, fie clasica, traditionala sau contemporana. Texturile oferite sunt de asemenea extrem de variate, iar culorile acopera toata gama, inclusiv negru, auriu si argintiu.

La comenzi mai mari, se ofera discount-uri.

Contact

Oferim, de asemenea, si rame pentru oglinzi de perete, ideale pentru a conferi distinctie si eleganta oricarui ambient. Pentru un plus de rafinament, va invitam sa consultati colectia de ornamente, care au fost concepute pentru a amplifica distinctia ramelor.


Catalog Rame Catalog Postere